Velg en side

Kunstprenteverket flytter…

🚚 Vi er på flyttefot!

Kunstprenteverket flytter til nye, større og bedre lokaler for å forbedre og utvide vårt tilbud. Mens vi jobber med flytting og klargjøring av nye lokaler er dessverre studioet vårt og utstillingene midlertidig stengt.

🛠️ Skaper et bedre rom for kreativitet

Vårt ønske om å tilby et bedre grafisk fellesverksted har ført oss ut på en reise til et nytt sted. Denne flyttingen gjør det mulig for oss å skape en mer inspirerende atmosfære, forbedre ttilbudet vårt, utvide utstillingene, og imøtekomme ønskene til vårt kunstneriske fellesskap.

📍 Ny adresse, samme engasjement

Mens våre fysiske dører er midlertidig stengt, forblir engasjementet vårt for trykking og trykkerihistori urokkelig. Vi jobber flittig med å sette opp det nye verkstedet og museet vårt, og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart. Følg med på nettsiden vår og sosiale medier for oppdateringer om vår store gjenåpning.

📦 Hva kan du forvente?

Forvent et større og mer allsidig verksted designet for å gi deg en enda bedre trykkeopplevelse din. Vi gleder oss til å presentere nye funksjoner, forbedrede fasiliteter, nye utstillinger og en enda mer levende atmosfære som gjenspeiler vårt for å bevare tradisjonell trykkekunst.

🌐 Hold kontakten

Selv om våre lokaler er midlertidig stendt, er vi fortsatt her for deg online. Følg oss  på sosiale medier for glimt bak kulissene, følg med på vår flytteprosess, få sniktitter inn i det nye studioet, og oppdateringer om vår gjenåpning. Støtten din betyr mye for oss, og vi gleder oss til å dele dette neste kapittelet med deg.

🚀 Et nytt kapittel begynner

Det beste ligger foran oss, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vårt nye hjem, der tradisjon og kreativitet møtes.